4 futbolcuda sona doğru

4 futbolcuda sona doğru

Sakaryaspor'un yakından ilgilendiği 4 futbolcu için son görüşmeler yapılıyor. Bu 4 futbolcunun transferinin yarın netlik kazanması bekleniyor.

4 futbolcu

Sakaryaspor Yönetimi transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yeşil-Siyahlı ekibimizin yakından ilgilendiği 4 futbolcuda sona doğru yaklaşıldı. Kartalspor'un iki savunma oyuncusu Süleyman Varlık ve Zafer Şahin'in yanı sıra Eskişehirspor'un sol beki Ersin Güreler ile Ankaraspor'un genç orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir transferlerinde son görüşmeler yapılıyor.

Netleşecek

Süleyman, Zafer, Ersin ve Anıl ile yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Yönetimin bu 4 oyuncunun transferini yarın netleştireceği öğrenildi. Daha önce 4 futbolcu ile anlaşmaya varan yönetim şimdi peşinde olduğu bu oyuncularla da masaya oturarak Antalya kampına yetiştirmeye çalışıyor. Öte yandan Sakaryaspor'un iki Brezilyalı oyuncusu Jefferson ile Marsilyo'nun da direk olarak Antalya kampına geçeceği öğrenildi.

#

02 Oca 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.