5 kilo bebek normal doğdu

5 kilo bebek normal doğdu

Özel Ada Tıp Hastanesi'nde Op. Dr. Handan Aker Akbıyıklı ve Ebe Esra Güreli'nin kontrolünde gerçekleşen doğumda 5Kg bir erkek çocuk dünyaya geldi.

41 kere maşallah

Özel Ada Tıp Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı'nın kontrolünde gerçekleşen doğumda Hudayın Erkan Sav; 5 kilogramağırlığında ve 56 cm boyunda bir erkek bebek dünyaya getirdi. Normal yolla gerçekleşen doğumdan sonra hem annenin hem de bebeğin sağlığının son derece yerinde olduğunu belirten Op. Dr. Handan Aker Akbıyıklı, bu kiloda bir bebeğin doğumuna çok sık rastlanmadığını kaydetti.

Normal doğum

Dr. Handan Aker Akbıyıklı, 'Annenin ikinci doğumu olduğundan ve anatomik yapısının da normal doğuma müsait olduğunu göz önünde bulundurarak hiçbir sorun yaşamadan bu operasyonu gerçekleştirdik.' dedi. Hudayın ve Murat Erkan Sav çifti, ikinci doğumlarını Özel Ada Tıp Hastanesi'ne yaşadıkları için memnun olduklarını, Dr. Handan Hanım ve ekibine çok teşekkür ettiklerini belirtti. Sav çifti bebeklerine Mehmet İsra adını verdi.

#

27 Ara 2008 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.