Acı ayrıntı... Yakup'un cenazesi evden çıkarıldı

Hendek ilçe merkezi Yeni Mahallesi 2052. Sokak'ta 2 katlı bir binanın ilk katında çıkan yangında 2 yaşındaki Yakup İlişen öldü, annesi ve 2 kardeşi ise yaralandı. Anne ve çocukları kurtaran baba Soner İlişen'in, en küçük çocuğu olan Yakup'u ise alevlerin içinden çıkaramadığı öğrenildi.

Acı ayrıntı... Yakup'un cenazesi evden çıkarıldı
Acı ayrıntı... Yakup'un cenazesi evden çıkarıldı
+6
Video için play'e tıklayın

Yangın faciası: 1 ölü, 3 yaralı

Hendek ilçe merkezinde iki katlı bir binada çıkan yangında küçük yaşlardaki bir çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerince Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Ölen çocuğun cenazesinin evde olduğui, polisin ve savcının inceleme yaptığı öğrenildi.Ailenin yakınları ve mahalle sakinleri yangının çıktığı evin önünde toplandı.Olay yerinden feryatlar yükseldi, aile yakınları gözyaşlarına boğuldu.Acı haberi alınca yıkılan aile yakınlarını ekipler ve vatandaşlar tesselli etti.Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor.

13.30- 2 ÇOCUĞUNU VE EŞİNİ KURTARMIŞ

Evde Soner İlişen, eşi ve 3 çocuğunun yaşadığı öğrenildi. Yangında babanın 2 çocuğunu ve eşini alevlerin arasından çıkardığı ancak en küçük çocuğunu kurtaramadığı öğrenildi.

13.45- KİMLİKLER BELLİ OLDU

Facianın yaşandığı evde ölen çocuğun 2 yaşındaki Yakup İlişen olduğu öğrenildi. Yaralı annenin ismininAyşegül ilişen (25) olduğu, yaralıçocukların ise 4 yaşındaki Yusuf Mehmet İlişen ve 6 yaşındaki Seher Naz İlişen olduğu belirtildi.

14-00-ÇOCUĞUN CENAZESİ ÇIKARILDI

Yaralı çocuğun cenazesi, itfaiye ekipleri, polis ve savcının yaptığı inceleme sonrası tabutla evden çıkarıldı. Cenaze aracına konulan cenaze Hendek Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Yangının çıktığı evin küle döndüğü görüldü.

16.00- 3 YARALININ DURUMU İYİ, CENAZE OTOPSİDE

Yaralı olan anne ve 2 çocuğunun SAÜEAH'a sevk edildiği ve durumlarının iyi olduğu bilgisi ulaştı. Yangında ölen Yakup'un cenazesi, morgdan alınarak otopsi yapılmak üzereSAÜEAH Korucuk Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

MEHMET KAVİS bildiriyor

14 Şub 2020 - 13:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.