ADLİ YARDIM PROJESİNE BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Barosu Başkanı Abdurrahim Burak ile CMK-Adli Yardım Koordinatörü Alim Mert’i makamında ağırladı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Av. Abdurrahim Burak’a teşekkür eden Başkan Yüce, ‘Baro-Belediye İş Birliği ile Adli Yardım’ projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

ADALETE ERİŞİLMELİ

Baro Başkanı Burak, “Proje kapsamında şehirde yaşayan, maddi durumu yetersiz ve adalete erişmekte güçlük çeken vatandaşlarımızın baro olarak yanlarında oluyoruz. Bu projemiz ile Adli Yardım büromuzun çalışmalarını daha etkin ve yaygın hale getirmek amacıyla yerel yönetimlerle yapacağımız iş birliğini çok önemsiyoruz” dedi. Başkan Ekrem Yüce ise yaptığı, “Sakaryamıza ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje gerçekleştirecekleri için Baro Başkanımız Abdurrahim Burak ve ekibine başarılar diliyorum. Adalete erişmek isteyen herkesi kapsayacak çalışmanın çok önemli olacağı kanaatindeyim. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza katkı sunacak bu çalışmaya destek olmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.

#

13 Haz 2019 - 10:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.