Akılalmaz kaza.. Kopan çekici karşı şeride uçtu!

Taraklı-Geyve Yolu'nda park halinde tomruk yüklü kamyona arkadan çarpan tırın çekici bölümü koparak karşı şeride uçtu. Akılalmaz kazada 2 kişi yaralanırken, savaş alanıan dönen yol 1 saat trafiğe kapandı

Akılalmaz kaza.. Kopan çekici karşı şeride uçtu!
Akılalmaz kaza.. Kopan çekici karşı şeride uçtu!
+3
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com-

Kaza, Taraklı-Geyve Yolu Kil Hamamı mevkiinde dün gece saatlerinde meydana geldi.Alınan bilgiye göre yolun Geyve yönünde syir halinde olan Halil İbrahim G. Yönetimindeki 06 BCY *** plakalı TIR, emniyet şeridinde park halinde olan 81 FN *** plakalı tomruk yüklü emniyet kamyona şeridinde park halinde olan kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyel TIR'ın çekici bölümü yerinden koparak karşı şeride fırladı. Kazada TIR sürücüsü Halil İbrahim G. ve yolcuı olan Fatih Ç. yaralandı. Yaralılar, Taraklı ve Geyve’den gelen 112 ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Geyve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma, kaza sonrası savaş alanına dönen yolu trafiğe kapattı. 1 saat süren çalışma sonucunda yol ortasındaki çekici ve tırın dorse kısmının alınmasından sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Fotoğraflar: Murat Diri

Sakarya Yenihaber

15 Oca 2020 - 12:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.