Alevlerin arkasında acı bir hikaye... Son fotoğrafı

Hendek'te yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden 2 yaşındaki Yakup'tan kalan son fotoğraf ortaya çıktı

Yangın faciası: 1 ölü, 3 yaralı
Alevlerin arkasında acı bir hikaye... Son fotoğrafı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Yangın faciası: 1 ölü, 3 yaralı

sakaryayenihaber.com-

Mehmet KAVİS'in haberi

Hendek Yeni Mahallesi'nde yaşanan yangın faciasında 2 yaşındaki Yakupİlişen öldü, annesi ve 2 kardeşi ise yaralandı. Yaşanan facia sonrası acı detaylar ortaya çıktı. Baba Soner İlişen'in yangın esnasında eşi Ayşegül(25) ve diğer çocukları Yusuf(4) ile Seher(6) İlişen'i alevlerin arasından kurtardığı ancak Yakup'un kurtarılamadığı öğrenildi.

SON FOTOĞRAF

Alev topuna dönen evde kalan ve hayatını kaybeden Yakup'tan kalan son fotoğraf karesi ortaya çıktı. Fotoğrafta Yakup'un Ablası Seher ve babası Soner'le gülümseyerek poz verdiği görüldü.

BABA, YIKILDI

Küçük çocuğun ölüm haberini alan baba ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Yaralı anne ve 2 çocuğu ise Hendek Devlet Hastanesi'ne yapılan ilk müdahalenin ardından SAÜEAH'a sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sakarya Yenihaber

14 Şub 2020 - 14:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.