Ali İhsan Yavuz "Yeni Adliye" için konuştu

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, daha önce de sıkça sözünü ettiği "Sakarya'ya yeni adliye" müjdesini yineledi

Ali İhsan Yavuz "Yeni Adliye" için konuştu
Ali İhsan Yavuz "Yeni Adliye" için konuştu
Haber albümü için resme tıklayın

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak'ı ziyaret ederek, stajlarını tamamlayan avukatların ruhsat törenine katıldı.

Milletvekili Yavuz, daha önce sıkça dile getirdiği "Sakarya'ya yeni adliye" müjdesiyle ilgili bir kez daha konuştu.

Törende konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, özellikle Adliye’nin fiziki şartlarına yönelik olarak gerçekleştirdikleri ziyarete değinerek, “Bugün Başkanımızı ziyaret edip dertleşmek istedik. Adliye’nin yetersizliği üzerine istişarelerde bulunduk. Binadaki mevcut sorunları çözüme kavuşturmak için birkaç formül üzerinde çalışmıştık ama maalesef yeterli olmadı. Her geçen gün artan nüfusla birlikte yeni bir Adliye’nin Sakarya’mıza kazandırılması zaruri duruma geldi. Şu an Baro’nun bir üyesi olarak görev yapmasak da yaklaşık 11 yıl cübbe giyme fırsatı bulduğum için bu sorunu çok iyi anlıyorum. Haklı talebinizin sesi olmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Başkanımızla yaptığımız istişarelerden de hareketle güzel bir Adliye’yi inşallah Sakarya’mıza kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Sakarya Yenihaber

12 Kas 2019 - 15:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.