Annesinin mezarını açınca şaşkına döndü

Erenler Belediyesi'nde müdür olan Şenol Dinç'in annesinin mezarını taşıdıkları günle ilgili yazdıkları okuyanların tüylerini üprertti.

Annesinin mezarını açınca şaşkına döndü
Haber albümü için resme tıklayın

sakaryayenihaber.com-

Erenler Belediyesi'nin Bilgi İşlem Müdürü Şenol Dinç, 10 Mayıs Anneler Günü'nde yürek burkan bir paylaşım yaptı.

Son yerel seçimlerde MHP'den Erenler'e başkan adayı olan Dinç, babası ve kardeşleriyle birlikte annesinin mezarını taşıdıkları gün yaşadıklarını yazdı.

Ölümünden 5 yıl sonra annesinin mezarını açtıklarında güzel bir koku geldiğini ve annesinin ilk günkü gibi durduğunu anlatan Dinç,"Babam hadi oğlum mezardan çıkaralım annenizi dedi. Kardeşim babam ve ben bir oarça kefene gittik. Kabri kardeşimle birlikte nöbetleşe kazdık. Tahtalara geldik, içeriden mis gibi bir koku geldi. Tahtanın birini kaldırdım bembeyaz kefen ilk günkü gibi duruyordu. Annem de büsbütündü. Tahtaları söktüm mezarın içinde yığıldım. Dakikalarca konuşamadık. Ağlıyorduk, annemi 5 yıl sonra tekrar görmek değişik bir sevinçti. Annemi çürümeyen kefeni ve naaşı ile eski arabamızın arka koltuğuna koyarak yeni mezarlığa defnettik. Annelme ilgili son hatıramız bu oldu" ifadeleri yer aldı.

Yapılan bu paylaşım yüzlerce yorum ve paylaşım aldı. Okuyunca duygulanan çok sayıda kişi hüzünlü yorumlar yazdı.

Sakarya Yenihaber

11 May 2020 - 13:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

erdoğan - Allah rahmetiyle muamele eylesin Anneniz mübarek bir kadınmış.Annenize gurur duymalısınız.Ona laik evlatlar olunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mayıs 13:47
02

azizkarakis - senoldinconcebasinsagolsundiliyorumben50senediravustralyadayasiyorum1949dogumluyumben3yasindayakenannem26yasindavefatetmisonunicincokuzgunum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mayıs 13:47
01

Mehmet kuru - Rabbim rahmetiyle muamele eylesin mekânı CENNET OLSUN INŞALLAH

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mayıs 13:47