ARSİADER'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Arifiye Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Fahri Yeter ve yönetimi gazetemiz genel yayın yönetmeni Sezai Matur’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeter, “Arifiye’de ki esnaf, sanayici ve işadamları arasında ticareti geliştirmeyi ve bununla beraber de ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda canlılık kazandırmayı hedefliyoruz. Şubat ayında ‘Kara Cuma değil, Hayırlı ve Bereketli Cumalar’ adı altında indirim kampanyası düzenledik. Arifiye’miz ve kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

#

28 Şub 2018 - 11:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.