Atalay veda konuşması yaptı ama delege bırakmıyor

Demiryol-iş Genel Kurulu'nda delegelere veda konuşması yapan Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'a 13 Şube başkanı ve tüm delegeler tekrar aday olması için imza toplayarak baskı yapıyor

Demiryol-İş Sendikası'nın Ankara'da gerçekleştirilen Genel Kurulu'nda Türk-İş ve Demiryol-İş Genel Başkanı Ergün Atalay duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Atalay konuşmasında yeniden aday olmayacağını belirterek veda etti.

Daha önce bayramın ikinci günü Adapazarı'nda sendikanın geleneksel bayramlaşma töreninde tekrar aday olmayacağını belirten Atalay daha sonra toplu sözleşme imza töreninde yaşananlardan dolayı tepki çekmişti.

Demiryol-İş sendikasının delegeleri gelen tepkiler karşısında Ergün Atalay ertafında kenetlendi.

Günlerdir Atalay'a tekrar aday olması için baskı yapan delegeler genel kurulda imza toplayarak Ergün Atalay'ı Genel Başkan adayı gösterdiler.

Yarın yapılacak seçimlerde tek Atalay dışında kimse aday olmayacak.

Sakarya Yenihaber

24 Ağu 2019 - 22:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

HÜSEYİN - Bırakın gitsin artık yerine yeni genç ve işçiyi gerçekten savuna bilecek birisi gelsin ki dengelensin Yıllardır hep işçi değil devlet tarafında oldular ama nedense işi hep düzgün olanlar bırakmıyor bakalım birde tabana sorun ne diyecek o zaman yerinde durmak için neler yapacaklar göreceğiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ağustos 22:21