'AYÇİÇEĞİ BİSİKLET VADİSİ ŞEHRİMİZE ÇOK YAKIŞTI'

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl ‘Temiz Bir Dünya İçin Pedal Çevir’ sloganıyla Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilen Sakarya MTB Cup bisiklet şampiyonası devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki

VADİDE BİSİKLET ŞÖLENİ

Başkan Zeki Toçoğlu, “Katar’da yapılan yarışma neticesinde 2020 Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası’nın şehrimizde yapılacağı açıklandı. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak alanı tamamladık. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’nun katılımlarıyla yarışlarımızı başlattık. Uluslararası niteliğe sahip organizasyonu şehrimizde gerçekleştirmek için ciddi emek verdik. 180 bin metrekare üzerinde hem sporcularımızın hem de halkımızın kullanımı için hazırlanmış bir alan inşa ettik. 30 yakın ülke, 150’yi aşkın sporcuyla Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde başlayan Sakarya MTB Cup yarışlarını başarıyla tamamlayarak 2020’deki organizasyona da güzel bir ev sahipliği yapacağımıza inanıyorum” dedi.

BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve bisiklet sporuna özel ilgi gösteriyoruz. Sayın Bakanımız da Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’ni gördü ve çok beğendi. Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde gerçekleşen yarışlar spor camiası tarafından dikkatle takip ediliyor. Şehrimizde spor yatırımlarımız devam edecek. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

#

22 Eyl 2018 - 16:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.