sakaryayenihaber.com*
3 dönem boyunca Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi yürüten Aziz Duran, korona sebebiyle tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanede bu sabah hayata gözlerini yumdu.
Duran'ın ölümü Sakarya'daki siyaset camiasını yasa boğdu. Ailesi, yakınları ve sevenleri acı haberle şaşkına uğradı...
Yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cenaze İşleri'ne bağlı ekipler Duran'ın naaşını almak için İstanbul'a gitti.
Eski başkanın cenazesinin bir kaç saat içinde Adapazarı Yorgalar Mezarlığı içinde bulunan gasilhaneye getirileceği öğrenildi.
Duran'ın cenazesi burada yıkanacak ve bu gece bekletilecek. İlk bilgilere göre eski başkanın cenaze namazı 23 Kasım(yarın) öğle vaktinde Orhan Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Emirdağ Mezarlığı'nda defnedilecek
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbım sabırlar versin sevenlerine ailesine üzüldük.