BAKAN SOYLU 'KIRMIZI DÜDÜK' KAMPANYASINDA UYARDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Kırmızı Düdük' kampanyasına destek için gittiği Balıkesir'de, tatilcilerin dönüşünü İstanbul-İzmir karayolunda izledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Balıkesir'in Susurluk ilçesinde İstanbul-İzmir karayolundaki dönüş trafiğini inceledi. Trafik polislerin uygulamalarını denetleyen Bakan Soylu, durdurulan araçlarda vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Soylu, "Geçen yıl ortalama 50 bin trafik personeli, jandarma ve emniyet, yürüttüğümüz denetim ve kontrol çalışmalarımızı bu sene bazı yerlerde bazı takviyeler de yapmak suretiyle 141 bin sayısına çıkardık. Neredeyse 3 katına çıkardık. Aynı zamanda denetim noktası olarak da yaklaşık 7 bin 500'ün üzerinde trafik ekibiyle bu görevi gerçekleştirirken, denetim noktası olarak da jandarma ve polis yaklaşık 3 bin 500 denetim noktasında, burada olduğu gibi Türkiye'nin her noktasında arkadaşlarımız önemli bir görevi yerine getirdiler” dedi.

EMNİYET KEMERİ VE CEP TELEFONU

Bakan Soylu, vatandaşları sürat, emniyet kemeri ve cep telefonuyla konuşmama konusunda uyarıda bulunurken, şunları söyledi; “Darılmaca, gücenmece yok. Acılar yaşamak istemiyoruz. Bayramdan sonra özellikle emniyet kemeri hususunda sıkı tedbirler uygulayacağız. Avrupa Birliği kurallarına uygun olması yönünde talimatım var. Cezaysa ceza, kimse darılmasın gücenmesin. Allah muhafaza ölümler, vücutta kalıcı hasar bırakan kazalar atlatılması zor tecrübeler bırakıyor.”

#

27 Ağu 2018 - 11:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.