Bal54 Gar Meydanı'na geldi!

​​​​​​​Bal54 evi, bal ve arı ürünleri satış noktası Şemsiyeli Park’tan sonra Gar Meydanı’nda da vatandaşlara hizmet sunmaya başladı. Yeni hizmete açılan satış noktası sayesinde vatandaşlar kaliteli ve sağlıklı bal ve arı ürünlerini Gar Meydanı’nda bulunan Bal54 satış noktasından temin edebilecek.

Bal54 Gar Meydanı'na geldi!
Bal54 Gar Meydanı'na geldi!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ bünyesinde hizmet sunan Bal54 evi bal ve arı ürünleri satış noktası yeni yerinde hizmete başladı. İlk satış noktası Şemsiyeli Park’ta açılan Bal54 evi 2. şubesi ile Gar Meydanı’nda vatandaşları hijyenik ve kaliteli hizmetiyle buluşturacak. Bal peteği motifi şeklinde hayata geçirilen Bal54 satış noktasında akasya, çiçek, kestane, yayla, ayçiçeği, lavanta, ıhlamur, karakovan ve petek ballarının yanı sıra propolis, arısütü, bal sabunu çeşitleri ve bal kolonyası satışa sunuldu. BELPAŞ tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın Bal54, Süt,54 ve Et54 satış noktalarına gösterdiği yoğun ilgiden oldukça memnunuz. İlgi gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” denildi.

27 Ara 2020 - 15:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.