BARO BAŞKANI KAZAN ADLİYE BİNASIYLA İLGİLİ KONUŞTU: ADALETTEN TASARRUF OLMAZ

Baro Başkanı Zafer Kazan, yeni adliye binasının kamuda tasarruf tedbirleri nedeniyle rafa kaldırıldığı bilgisini aldıklarını belirterek, “Adaletten hiçbir şekilde tasarruf olmaz” dedi

YİĞİT ZİYARET ETTİ

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Sakarya Barosu’nu ziyaret etti. Baro Genel Sekreteri Fatih Birkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Kazan’ın gündemi yeni adliye idi. Başkan Kazan, yeni adliye binasının kamuda tasarruf tedbirleri nedeniyle rafa kaldırıldığı bilgisini aldıklarını söyledi

İTİBARDAN TASARRUF

Başkan Kazan, “Yeni Adliye yapımının rafa kaldırıldığı bilgisini alıyoruz fakat bir taraftan da ‘itibardan tasarruf olmaz’ deniliyor. Mademki itibardan tasarruf olmaz, devletin en büyük itibarı adalettir. Zira Adalet devletin dinidir, en büyük itibarıdır bu nedenle adaletten hiçbir şekilde tasarruf olmaz” dedi.

YENİ ADLİYE İHTİYAÇ

Adliye Binasının acil bir ihtiyaç olduğuna ifade eden Başkan Kazan, “Adliye Binasının durumu içler acısı. Duruşma salonları oldukça yetersiz. İcra mahkemeleri inanılmaz bir kaos ve sıkıntı içinde. Adliyenin hali tam bir perişanlık. Konunun çok acil bir şekilde çözüme kavuşturulması gerekiyor” diye konuştu.

#

13 Kas 2017 - 11:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.