BAŞKAN YÜCE CANLI YAYINDA ŞEHRİN İMARIYLA İLGİLİ KONUŞTU: İMAR SİL BAŞTAN

A Haber canlı yayınına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tarım, turizm ve sanayi alanında özel master plan yapacaklarını belirterek, Sakarya’nın 100 yıllık imar planını kapsayan proje yarışmamızı başlatacağız” dedi

CANLI YAYINA KATILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, A Haber canlı yayınında 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. AKP İl Başkanı Yunus Tever ile birlikte kameraların karşısına geçen Başkan Yüce, herkesin özendiği, daha da yaşanılabilir bir Sakarya oluşturmak için kolları sıvadıklarını, gösterilen teveccühe layık olmak adına çok çalışacaklarını söyledi.

100 YILLIK İMAR PLANI

Sakarya’ya yapılacak hizmetlerle ilgili açıklama yapan Başkan Yüce, “Şehrimizin 100 yıllık imar planını kapsayan proje yarışmamızı başlatacağız. Öte yandan tarım, turizm ve sanayinin merkezi olan şehrimizde bu alanlara özel master plan çalışmalarımızı başlatıyoruz. Tarımda üretim desen haritasını çıkartacağız. İlçelerimizin üretim haritasını oluşturacağız” dedi.

YATAY MİMARİ SÜRECEK

Turizm ve sanayide de planlamalarının olacağını vurgulayan Başkan Yüce, “Sakarya Nehri’ni şehirle barıştıracağız ve Nehir Ada’yıi halkın hizmetine sunacağız. Yatay şehircilik anlayışını sürdüreceğiz. Çocuklar için Çocuk Akademisi’ni kuracağız. Doğal Yaşam ve Sağlık Vadisi ile farklı kültürlerin kardeşçe yaşadığı Sakarya’ya Kültür Vadisi’ni de hediye edeceğiz” dedi.

#

30 Nis 2019 - 10:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.