Başkanlar da çimentoya karşı

Siyasi partilerin il başkanları da gazetemize yaptıkları açıklamada Karasu’ya çimento fabrikası kurulmasına karşı olduklarını belirtti

KUŞKULARI OLMASIN

AKP İl Başkanı Yunus Tever, çimento fabrikasına karşı olduklarını söyledi. Sakarya’nın geleceğine zarar verecek hiçbir oluşumun içinde olmayacaklarını belirten Başkan Tever, “Biz Sakarya’nın geleceğine zarar verecek hiçbir oluşumun içinde asla olmayız. Konuyla ilgili olarak üstümüze düşeni yapacağız. Bundan Sakaryalı’nın kuşkusu olmasın” dedi.

DOĞA KATLEDİLİYOR

CHP İl Başkanı Erdoğan Isır da, yaşananları doğa katliamı olarak değerlendirerek, “Yaşananlara üzülüyorum. Teleferik için, fabrikalar için maalesef doğamız katlediliyor. Yarın bu şehirde çocuklarımıza toprak bırakamayacağız. Konuyla ilgili incelemelerimiz devam ediyor. CHP olarak kentin geleceğinin kirletilmemesi için elimizden geleni yaparız” dedi.

İTİRAZ EDİLMELİ

İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan ise vatandaşların itiraz etmeleri için gerekli yardımı yapacaklarını belirterek, “Halkımız bilinçlendirilmeli. Biz İyi Parti olarak birileri para kazansın diye Sakarya’nın geleceğini mahvetmelerine izin vermeyeceğiz. İlçe teşkilatlarımızı da konuyla ilgilendireceğiz. 10 günlük süre beklenmeden hemen itiraz edilmelir” dedi.

25 Eyl 2019 - 09:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.