Büyükşehir ve SATSO arasında OSB polemiği!

Başkan Yüce’nin şehirde yeni bir OSB kurulmayacağına yönelik açıklamalarına Başkan Altuğ, “Hem şehrin kuzeyinde hem de güneyinde yeni OSB çalışmalarımız olacak” dedi

Büyükşehir ve SATSO arasında OSB polemiği!
Büyükşehir ve SATSO arasında OSB polemiği!
Haber albümü için resme tıklayın

SON OSB AÇIKLAMASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, haftalık Karadeniz Ekonomi Gazetesi’ne yaptığı açıklamada ilimizde yeni bir OSB kurulmayacağını, “Sakarya için son organize sanayi bölgesiyle azami kapasiteye ulaşmış olacağımız için yeni bir OSB daha planlanmıyor” sözleriyle açıklamıştı. SATSO Başkanı Akgün Altuğ ise, Başkan Yüce’ye karşı çıktı.

SANAYİLEŞME SÜRMELİ

SATSO Meclisi’nde konuşan Başkan Altuğ ise, OSB’lerin yeterli olduğuna dair açıklamalara katılmadığını belirterek, “Tarım alanlarına zarar vermeden sanayileşmeyi ve üretimi sürdürmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten önümüzdeki günlerde göreceksiniz hem şehrin kuzeyinde hem de güneyinde ve diğer yerlerinde yeni OSB çalışmalarımız olacak” dedi.

Sakarya Yenihaber

27 Kas 2019 - 21:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.