Çelik'ten Kocaali çıkarması

Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik, Kocaali’de temel atma törenine katıldı. Milletvekili Çelik, ilk olarak hastaneye giderek, trafik kazasında yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

Milletvekili Hasan Ali Çelik, Kocaali’nin ilk büyük sanayi tesisinin temel atma törenine katıldı. Tören öncesi, yolda meydana gelen kazada yaralanan vatandaşları hastarede ziyarete etti. Milletvekili Çelik’e Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve AKP İlçe Başkanı Basri Ak eşlik etti. Hastane ziyaretinin ardından temeli atılacak olan Fulcam Şirketinin temel atma törenine katıldı.

İSTİHDAM

Milletvekili Hasan Ali Çelik’te burada yaptığı açıklamada, Kocaali’nin fındığa bağımlı olmaktan çıkması gerektiğini ifade etti. Çelik, “ Bu bağımlılıktan kurtulmanın yolu, bölgeye istihdam sağlayacak olan fabrikaların gelmesiyle mümkün olur. Bu nedenle bu tür yatırımlar ilçemiz için önemli yatırımlardır” dedi. Konuşmaların ardından Milletvekili Hasan Ali Çelik, Fulcam yatırım sahibi Salih Zeki Saraç, Kaymakam Ahmet Odabaş, İlçe Başkanı Basri Ak, Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Fiskobirlik yönetim kurulu başkanı Lütfü Bayraktar, dualar eşliğinde, tesisin temelini attılar.

#

19 Ağu 2013 - 09:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Mustafa - Salih abi ben Mustafa islim teyzenin oğlu urfadan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ağustos 09:59