Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya için talimat verdi!

SBB Başkanı Ekrem Yüce ve AKP İl Başkanı Yunus Tever,; Sakarya'nın merkezi bütçeden aldığı ödenekten yaklaşık yılda 120 milyon lira kayıp yaşamasına neden olan vergi iadeleri ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Erdoğan, sorunun çözülmesi için talimat verdi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ankara’da CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan’la görüştü. AK Parti 133. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın çözülmesi gereken en önemli konularının başında gelen vergi iadelerine ilişkin durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a izah etti ve destek istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konunun çözümü için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a gerekli talimatları vererek Sakarya’ya selamlarını iletti. Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mızın her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah vergi iadesi ile gelirlerimizde yaşanan kaybın çözümü için tekrar işlemler hızlandırılacak” dedi.

Çözümü için işlemler hızlandırılacak

Başkan Ekrem Yüce, “AK Parti 133. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’daydık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledik. Ardından ise şehrimizin çözülmesi gereken en önemli konularının başında gelen vergi iadelerine ilişkin durumu Sayın Cumhurbaşkanımıza izah ettik ve destek istedik. Sayın Cumhurbaşkanımız da vergi iadeleriyle Sakarya Büyükşehir Belediyemizde yaşanan gelir kaybının çözülmesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a gerekli talimatları verdi. İnşallah konunun çözümü noktasında işlemler tekrar hızlanacak ve yıllık yaklaşık 120 milyon TL’lik kaybın önüne geçilmiş olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, hemşehrilerimize selamlarını iletiyorum” dedi. Toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sakarya Yenihaber

21 Kas 2019 - 13:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.