Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uyarı! ‘Daha sıkı tedbirler alınabilir’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP İl Başkanları toplantısında açıklamalar yaptı. Erdoğan “Koronavirüs salgınıyla ilgili kurallara uyulmazsa daha sıkı tedbirler alınabilir.” dedi

AKP İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanKoronavirüssalgınıyla önemli açıklamalarda bulunarak "Koronavirüs salgınıyla ilgili kurallara uyulmazsa daha sıkı tedbirler alınabilir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca; "Çin'in ardından pek çok ülkede görülen ciddi hasta ve ölüm oranları salgına karşı mücadelede zorlanıldığına işaret ediyor. Türkiye'yi böyle bir duruma düşürmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Kurumlarımız uygulamaları sıkı bir şekilde takip ediyor. Amacımız bu sıkıntılı dönemi en az kayıpla geride bırakmasını temin etmektir. Tespit edilen aksaklıklar ve eksiklikler yetkili mercilere bildirilerek önlem alınması sağlanmalıdır.

Tedbirlere riayet etme konusunda AK Parti teşkilatının örnek ve öncü olması gerekiyor." ifadelerinde bulundu.

01 Nis 2020 - 15:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.