Deprem o bölgeyi 5.0'la salladı

AFAD, Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi depremi 5.1 olarak paylaştı.

Yerin 2.2 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem Batman, Diyarbakır ve Mardin gibi çevre illerden de hissedildi. Depremin can ve mal kaybına neden olup olmadığı hakkında açıklama yapılmadı.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD, yaşanan deprem sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. AFAD, Kurtalan ilçesinde meydana gelen deprem sonrası olumsuz bir ihbarın bulunmadığını duyurdu.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım sosyal medya hesabından şu açıklmayı yaptı: ‘Siirt Kurtalan'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin.’

#

03 Ara 2020 - 09:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.