Ekrem Yüce: "Tarihe geçmek istiyorum"

SBB Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'ya raylı sistem getirerek tarihe geçmek istediğini söyledi. Yüce bir de 'lastik tekerlekli tramvay' açıklaması yaptı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi (SBB) Başkanı Ekrem Yüce, Karadeniz Ekonomi Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarda raylı sistemle ilgili önemli mesajlar verdi.

"TARİHE GEÇMEK İSTİYORUM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, açıklamasında raylı sistemi Sakarya’ya getiren başkan olarak tarihe geçmek istediğini söyledi. Yüce, “Güney Kore’de yeni bir raylı sistem olarak tanımlanabilecek “lastik tekerlekli” tramvayı gördük” dedi.

80 KİLOMETREYE ÇIKTI

Lastik tekerlekli tramvayın en büyük avantajının yolların kazılmaması olduğunu ifade eden Yüce, “Vagonlar çok hafif metalden ve oldukça dayanıklı. Hızı 80 kilometreye çıkıyor. Sakarya’ya raylı sistemi getiren başkan olarak anılmak istiyorum” dedi.

Sakarya Yenihaber

18 Eki 2019 - 10:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Fatih cakmak - Adaray nerede.. Hazır da olanı kullanamıyoruz kaldırıyorlar başkanım Adaray geri gelsin. Oylarım ölene kadar size olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 10:38
01

Nuri çamlı - İnşAllah başkanım umarım başarırsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 10:38