Elektriğe 3 ay zam yok!

EPDK, 3 ay geçerli olacak elektrik tarifesi için toplandı. Buna göre elektrik fiyatında mevcut tarife üç ay boyunca yürürlükte kalacak ve elektriğe zam yapılmayacak.

Elektrik faturalarıyla ilgili vatandaşı sevindirecek bir haber geldi. Buna göre elektrik fiyatlarına 3 ay zam yapılmayacak.

DOĞAL GAZ İNDİRİMİ KONUTU KAPSAMIYOR

BOTAŞ ise sanayi ve elektrik üretiminde kullanılan doğal gaz fiyatında yüzde 9,7 ile 12,5 arasında indirim yaptı. İndirim konutta kullanılan doğal gaz fiyatları için geçerli olmayacak."

ÜRETİM VE İSTİHDAMA POZİTİF YANSIYACAK

"Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "BOTAŞ'tan sanayicimizin kullandığı doğal gaza indirim hayırlı olsun. Yeni normalde sanayimizin çarkları daha hızlı dönecek, ekonomik toparlanmamız hız kazanacak. Doğal gaz maliyetlerindeki %9,7 ila %12,5 arası düşüş, üretim ve istihdama pozitif yansıyacak" ifadelerini kullandı.

#

30 Haz 2020 - 12:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan Kiraz - "Doğalgaza zam gelir gelmez ertesi elektriğe zam yapanlar, indirim geldiğinde niye yapmazlar" diye bir soru soracağım da!Kimi kime şikâyet edeyim.Bu soygun düzeni bizleri yönetenler tarafından pekala görülüyor. Çünkü onlarda işin içinde.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 12:53