ELMAS'TAN SUBÜ'YE DESTEK

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Stratejik Plan Çalışmalarını masaya yatırdı

YENİ BAŞLANGIÇLAR

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof.Dr. Muzaffer Elmas, yeni üniversitenin birçok alanda yeni başlangıçları hayata geçirebilecek özelliklerde olduğuna vurguladı. Elmas, “Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi üniversite, sanayi ve sektör işbirlikleriyle öne çıkan ve paydaşlarıyla önemli bağları olan bir üniversitemiz. Misyonu çok önemli, buranın doğru yapılandırılması, verilen eğitimlerin sektörün ve geleceğin beklentilerine yönelik güncellenmesi ve sağlam temelli bir vizyon ortaya konulması büyük önem taşıyor. Üniversitemiz yeni olmasına rağmen tecrübeli ve dinamik bir ekibe sahip, bu konuda iyi çalışmalar ortaya koyacaklarına inanıyorum. Başta Rektörümüz olmak üzere tüm ekibe kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

DIŞ PAYDAŞ VARLIĞI

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin geleceğinde dış paydaş varlığının önemine dikkat çeken Sarıbıyık, “Değişime açık olan bir anlayışla toplumun ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayacak sonuç odaklı bir eğitim öğretim yöntemi uygulamayı hedefliyoruz. Bu yolda önemli adımlar attık, atmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

#

17 Nis 2019 - 10:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.