Emniyet Müdürü Kaya: "Dualarımız onunla"

Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yunus ekibinin geçirdiği trafik kazasıyla ilgili konuştu

Emniyet Müdürü Kaya: "Dualarımız onunla"
Emniyet Müdürü Kaya: "Dualarımız onunla"
Video için play'e tıklayın

Yunus timi olarak bilinen motosikletli polis ekibinin minibüse çarpması sonucu iki polis yaralandı.

Polislerden Özkan Aslan'ın çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve durumunun iyi olduğu açıklanırken, 32 yaşındaki polis Mehmet Tekcan'ın kaza sırasında kalbinin durduğu ve hastanede hayata döndürüldüğü belirtildi.

Kazanın hemen ardından olay yerine giden Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, kaza ve yaralı polislerin durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Olayın yakinen takipçisi olduğunu ve yaralı olan polis memurlarının sağlıklarına bir an önce kavuşması temennisinde bulunan Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, “20.00 sıralarında yunus ekibimiz normal devriye görevini ifa ederken bir araç ekibimizi gördüğünde kaçıyor bunun üzerine arkadaşlarımız aracın peşine düşüyor ve o anda başka bir araç ile kaza yapıyorlar, çarpışmak sureti ile. Şu anda bir arkadaşımızın durumu iyi hayati tehlikesi yok, kırıkları mevcut. Diğer arkadaşımızın bilinci kapalı ama şuan için hayati fonksiyonları yerinde. Doktorlar durumunun stabil olduğunu söylüyorlar, entübe durumda. Duamız onunla bütün gayretlerimiz, çabalarımız onunla. Bütün sağlık çalışanlarımız, başhekimimiz ve sağlık müdürümüz başta olmak üzere seferber oldular. İnşallah arkadaşımız en kısa sürede sağlığına kavuşur ve en kısa sürede aramıza katılır bütün temennimiz bu” dedi.

15 Eki 2020 - 22:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Takipci halk - Allah yardımcısı olsun inşallah tez vakitte iyileşir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ekim 22:29