Emniyet o yardımları ailelere ulaştırdı

Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi  kapsamında PTT aracılığıyla yapılan 1.000 TL ödemeleri polis ve bekçiler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Emniyet o yardımları ailelere ulaştırdı
Emniyet o yardımları ailelere ulaştırdı
+2
Video için play'e tıklayın

Salgının vatandaşlar üzerindeki Sosyo-Ekonomik yükünü hafifletmek için Cumhurbaşkanı'nıntalimatı ile vatandaşlara yönelik Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi Programı adı altında bir tedbir paketi yürürlüğe konulmuştu.

Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi kapsamında PTT aracılığıyla yapılan 1.000 TL ödemeleri, PTT’de oluşan yoğunluk ve vatandaşlarımızın sağlık güvenliğini riske atmamak için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Memurları ve Bekçiler yardımları vatandaşların evlerine götürdü.

Uygulamadan çok memun kalan vatandaşlar, Sakarya il Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

03 Nis 2020 - 17:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.