Erdoğan imzaladı! MSB'ye Sakaryalı müdür geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karar ile Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne İmdat Ersoy atandı.

Erdoğan imzaladı! MSB'ye Sakaryalı müdür geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Aslen Sakarya’lı olan İmdat Ersoy’un atama kararı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

İmdat Ersoy kimdir?

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti'den Sakarya milletvekili aday adayı olan İmdat Ersoy, İlk öğrenimini Almanya’da, orta ve lise tahsilini Akyazı İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Ersoy, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müfettişi olarak çalışma hayatına başladı.

Aynı bakanlıkta sırasıyla müfettiş, başmüfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan İmdat Ersoy, ABD'de Elektronik Ticaret Hukuku alanında eğitim gördükten sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2011 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın temsilcisi olarak Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu'na atanan Ersoy, kurumda 6 yıl süre ile Başkan vekili ve Kurul Üyesi olarak görevini sürdürdü.

#

21 Ağu 2020 - 11:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.