ERGÜN ATALAY'DAN KONAK HASTANESİ'NE ZİYARET

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk İş İl Temsilcisi Cemal Yaman ve Türk Metal Sendikası Sakarya Şube Başkanı Olcay Meriç ile birlikte Özel Konak Hastanesi Sakarya’yı ziyaret etti.

Başhekim Op. Dr. Kamil Köse, Türkiye’nin en büyük işçi örgütlenmesi olan Türk İş’in başında bir Sakaryalının olmasından her zaman gurur duyduklarını ifade etti. Atalay da, Köse’ye çalışmalarında başarılar dilerken Konak Hastanesinin Sakarya için hayırlı ve güzel hizmetlerde bulunmasını temenni etti.

#

09 Eki 2017 - 09:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.