Eylemle amacına ulaştı

Eylemle amacına ulaştı

Söğütlü'de sürekli arıza yapan çamaşır makinesini evinin önünde kurduğu iskeleye koyarak teşhir eden kişiye firma tarafından yeni bir makine verildi.

Teşhir etmişti

Söğütlü'de Aydın Yılmaz'ın satın aldığı çamaşır makinesi 4 yıl içinde 7 kez arıza çıkarınca, tepki olarak evinin önüne kurduğu iskelede teşhir etti. Aydın'ı arayan firma yetkilileri, yaptığı eylemin doğru olmadığını ifade ederek, arızalı olduğu iddia edilen çamaşır makinesini servis aracılığıyla aldırarak, bir kez daha onarıma götürdü.

Eylem amacına ulaştı

Onarılan makinenin daha sonra evine getirildiğini belirten Aydın, şöyle konuştu: ''Son kez tamir edildikten sonra çalıştırdık. 8 saat sonra makine yeniden arızalandı. Bu kez fabrikadan teknisyenler geldi, evin elektrik sistemini 3 saat boyunca incelediler ve gittiler. Bir gün geçtikten sonra arayıp 'size yeni bir çamaşır makinesi veriyoruz' dediler.''

Yenisiyle değiştirildi

Aynı marka makinenin iki üst modelinin gönderildiğini kaydeden Aydın, ''Makineyi servis elemanları kurdu. Yeni makine tıkır tıkır çalışıyor'' dedi. Tüketicilerin haklarına sahip çıkmasını isteyen Aydın, Söğütlü'deki evinin önüne kurduğu iskelede arızalı makineyi 25 gün boyunca teşhir etmişti.

#

08 Oca 2009 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.