Ferizli Cezaevi'nde koğuşta uyuşturucu çıktı!

Ferizli Cezaevi'nde rutin olarak yapılan koğuş aramasında uyuşturucu madde ele geçirildi. Savcılık konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlattı

sakaryayenihaber.com-

Ferizli Cezaevi'nde infaz koruma memurlarının rutin olarak yaptıkları aramalardan biri bugün yapıldı.

Cezeaevindeki koğuşları tek tek gezen memurlar, dip-köşe arama yaptı.

Koğuşlardan birinde mahkumların gizlediği bir miktar uyuşturucu maddeye rastlandı.

Ele geçirilen maddeler, savcılığa teslim edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlattığı öğrenildi. Uyuşturucu maddeyi kullanan kişilerin ise cezaevinde yine rutin olarak yapılan "kan testi" sonrasında çıkacak raporlarda tespit edileceği belirtildi.

20 Kas 2019 - 17:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

la edri - Yazın bu uyusturucuyu cezaevine sokan memurlari Sayın Matur!

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 17:13