Feyzioğlu ve Burak telefonda görüştü

Sakarya Baro Başkanı Abdurrahim Burak, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile telefonda görüştü.

Feyzioğlu ve  Burak telefonda görüştü
Feyzioğlu ve  Burak telefonda görüştü
Video için play'e tıklayın

Avukatlara polis engeli

sakaryayenihaber.com - Azim ÇELİK

Şehirdeki avukatların çoklu baroya karşı Demokrasi Meyda'nında yapacağı yürüyüş polis engeline takıldı. Polis ekipleri, Yeni Cami önünde toplanan kalabalık grubun yürümesine izin vermedi. Avukatlara yürüyüşün iptal edildiği bilgisi verilirken, yürümek isteyen avukatlar durum sonrası oturma eylemi yaptı.

FEYZİOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Sakarya Baro Başkanı Abdurrahim Burak, eylem sırasında TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ile de bir telefon konuşması gerçekleştirdi. Burak yaptığı görüşmede Feyzioğlu'na yaşanan olayı "Biz 48 saat önceden gerekli yerlerden izinlerimizi aldık. Saat 16.00 da yürüyüşe izin verildiği yazılı olarak bize iletildi. Fakat bundan 10 dakika sonra yürüyüş yapamacağımızı sözlü olarak bize bildirdiler" şeklinde anlattı.

Feyzioğlu ise Burak'tan gerekli evrakları kendisine göndermesini istedi.

Sakarya Yenihaber

25 Haz 2020 - 19:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Serdivanlı - Başkan diğer baro başkanları Ankara’da mücadele ederken neredeydi? Herhalde Çokoprens almaya gitti..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Haziran 19:21