GENÇ ATÖLYE'YE 940 BAŞVURU

Büyükşehir Belediyesi yaz dönemi Genç Atölye eğitimlerinde başvurular tamamlandı. Bu yıl 4.’sü düzenlenen atölye eğitimlerine 940 öğrenci kayıt yaptırdı. Genç Atölye’de ilk ders zili bugün çalacak

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilecek olan Genç Atölye için başvurular tamamlandı. Bugün başlayacak ve 8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek atölye etkinliklerine toplam 940 öğrenci kayıt yaptırdı. 14-21 yaş aralığındaki gençlere yönelik gerçekleştirilecek atölye etkinliklerinde edebiyattan tarihe, doğadan sanata kadar birçok dalda öğrenciler 6 hafta boyunca eğitim görecek. Derslerin Tarihi Alicanlar Konağı’nda ve çeşitli mekânlarda gerçekleşeceği Genç Atölye’de ilk ders zili 1 Temmuz Pazartesi günü çalacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Genç Atölye kayıtlarımıza ilgi gösteren tüm gençlerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

#

01 Tem 2019 - 14:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.