Görüntüler SEAH'tan. Organize çalışıyorlar!

Adapazarı şehir merkezinde ve kent genelini istila eden dilenciler vatandaşları bıktırdı. SAÜEAH önünde çekilen ve haber merkezimize gönderilen bu görüntüler tartışma konusu oldu

Görüntüler SEAH'tan. Organize çalışıyorlar!
Görüntüler SEAH'tan. Organize çalışıyorlar!
Video için play'e tıklayın

sakaryayenihaber.com-

Adapazarı şehir merkezini son zamanlarda adeta "dilenci" istilası yaşanıyor. Haber merkezimize, son günlerde bu konuda çok sayıda şikayet gönderildi. Bir vatandaşın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi(SEAH) önünde çektiği görüntüler, rahatsızlığın boyutunu gözler önüne serdi. Alınan kayıtta, dilencilerin 10-15 metre mesafelerle hastane çevresine yerleştiği ve yoldan geçen vatandaşlara rahatsızlık verdiği görülüyor. Yürüyen vatandaşların karşısına geçerek para isteyip, kabul etmeyenlerin peşinden giderek isteğinde direten dilenciler halkı usandırmış durumda. Hastane çevrelerinde, şehir merkezindeki işlek cadde ve sokaklarda ve toplumun yoğun olarak bulunduğu noktalarda adeta organize çalışan dilencilerin sayıları her geçen gün artıyor. Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, konuya çözüm bulunması için yetkililere çağrı yaptı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

03 Mar 2020 - 14:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.