'GÜÇLÜ SAKARYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

SATSO Başkanı Akgün Altuğ ve yönetimi komisyon başkanları ile bir araya geldi. Altuğ, “ SATSO Ailesi olarak daha güçlü bir Sakarya için çalışıyoruz” dedi

KOMİTE ÜYELERİ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri SATSO Komisyon Başkanları ile bir araya geldi. SATSO bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların çalışmaları, projeleri ve planlanan faaliyetleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldığı toplantıda ayrıca istihdam seferberliği konusunda da komisyon başkanlarına bilgi verildi.

BAŞKAN ALTUĞ

Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların ve kurulların çalışmalarının Odanın tanıtımı anlamında büyük önem taşıdığını ifade etti. Başkan Altuğ konuşmasında “Biz SATSO ailesi olarak tüm hizmet birimlerimizle daha güçlü bir Sakarya daha üretken bir iş dünyası için gayret ediyoruz” dedi

#

05 Nis 2019 - 11:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.