Gündem Tank Palet'ti

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Tank Palet fabrikasının özelleştirilmesi konusunda gizli bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, Kılıçdaroğlu’nu yalan söylemekle itham ederek, “Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir” dedi.

GİZLİ KARARNAME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası’nın özelleştirilmesi konusunda gizli kararname olduğu iddiası nedeniyle kendisini yalan söylemekle suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medyadan yanıt verdi. CHP lideri, “Tank Palet’in dehşete düşüren satış hikayesi” başlıklı bir videoya da paylaştı.

KATAR’A PEŞKEŞ

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Sarayda oturan zat, Tank Palet Fabrikası’nın Katar ordusuna peşkeş çekildiğini inkar etmişti, gerçekleri söyleyen özgür medyayı da yalan haber yapmakla suçlamıştı. Ama ben onun gizlediği tüm gerçekleri halkımla paylaşmaya devam edeceğim!'' diye yazdı.

YALANCI İTHAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’dan New York’a Hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Bir gazetecinin Tank Palet Fabrikası ile ilgili sorusuna Erdoğan, “Kılıçdaroğlu hayatını yalan üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Kılıçdaroğlu önce Arifiye satılmış mıdır satılmamış mıdır bunu ortaya çıkarsın” dedi.

KİRAYA VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burası kiraya verilmiştir. Biz bir işi yaptığımızda ülkemiz bundan ne kazanır buna bakarak yaparız. Ne işçi ne de memur çıkarılmıştır. Fakat Bay Kemal hayatını bu tarz yalanlar üstüne kurduğu için bana ne getirir diye düşünüyor. Bu zat belediyelerden kimse çıkarılmayacak çıkarılırsa bunlar bana gelsin demedi mi?” dedi.

Sakarya Yenihaber

23 Eyl 2019 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.