HAYAT BOYU ÖĞRENME KOMİSYONU TOPLANDI

İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu 2016-2017 eğitim öğretim yılı ilk toplantısında bu dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu

İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu 2016-2017 eğitim öğretim yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker Başkanlığında Adapazarı Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Maarif Müfettişleri Başkanı Fuat Kara, komisyonda bulunan Cumhuriyet Başsavcılığı, Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi, Askerîye, Emniyet Müdürlüğü, Meslek Odaları, Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Sosyal Hizmetler, İş Kurumu, Çevre ve Orman, Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Eğitim Sendikaları,İlköğretim, Ortaöğretim ve her türdeki Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları, Halk Eğitim Merkezleri, Paralimpik Engelli Spor Kulübü Derneği ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

KURS BİLGİLERİ

Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Hayat Boyu Öğrenme Hizmetlerinden Sorumlu İl Milli Şube Müdürü Mehmet Taşkıran ilimiz genelinde geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar ve açılan kurslar hakkında bilgiler verdi. Yılda iki kez (eylül ve şubat aylarında) yapılan İl Hayat Boyu Öğrenme toplantısına katılan komisyon üyeleri, bu yıl yapılacak çalışmalar hakkında görüşlerini sunarken, yürütülen faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

#

02 Eki 2016 - 12:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.