İSRAİL BAYRAĞI YAKTILAR

Sakarya Adalet Girişimi, İsrail’in Kudüs ve Gazze’de artan saldırılarını protesto ederek İsrail bayrağını yaktı.

Sakarya Adalet Girişimi, İsrail’in Kudüs ve Gazze’de artan saldırılarını protesto etmek için bir basın açıklaması yaptı. AKM önünde yapılan ve SAGİR adına basın açıklamasını okuyan Muharrem Demircan, “ Mübarek Ramazan ayına kavuşmuş olmanın sevinci, bir kez daha hüzne bulandı. Siyonist işgal altındaki Kudüs ve abluka altındaki Gazze, İsrail’in son terörist saldırılarıyla zor günler yaşıyor. 20 gün önce kaçırıldığı iddia edilen üç Yahudi yerleşimcinin öldürülmüş olarak bulunmasıyla birlikte işgal ordusu, geleneksel zorbalığına hız verdi. Yerleşimcilerin kimler tarafından kaçırıldığı ve öldürüldüğü bilinmiyor. Lakin işgal güçleri, ilk andan itibaren bunu bir bahaneye çevirerek Filistin halkına yönelik zulüm politikalarını peş peşe uygulamaya başladı. Son üç haftada 600’den fazla Filistinli sebepsiz yere gözaltına alındı. Şüpheli diye aranan evler yakıldı, yıkıldı” dedi.

BAYRAK YAKTILAR

Demircan uluslararası toplumun İsrail’in güvenliğine endekslendiğini belirterek devam ettiği açıklamada şu ifadeleri de kullandı, “Bu coğrafyada birbirine düşürdüğü halklardan kaç milyonun insanın öldüğünün hiçbir önemi yok. Siyonist düşman her ne yaparsa yapsın, Filistin halkının direniş etrafında kenetlenerek hepimize verdiği mesaj ise açık ve net bir olursak, hiç kimsenin gücü bizi korkutmaya yetmez. Tek bir yumruk gibi olursak, ne tehditler ne de bombalar bizi yıldırabilir. Birlikte direnirsek, kurtuluş elbet yakındır. Sakarya Adalet Girişimi olarak, Filistin halkının bu mesajını selamlıyoruz” dedi . Basın açıklamasının ardından SAGİR İsrail Bayrağı yakarak yaşananları protesto ettiler. Basın açıklamasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

#

06 Tem 2014 - 09:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.