İYİ Partili baba ve oğluna saldıranlar, özür diledi

İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Geyveli İbrahim Demirtaş ile oğlu İYİ Parti İzmit Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Deha Demirtaş’a Haziran ayında saldıran CHP’li gençler özür diledi.

Geçtiğimiz haziran ayında, İYİ Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Geyveli İbrahim Demirtaş ile oğlu İYİ Parti İzmit Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Deha Demirtaş, evlerinin önünde eski İzmit Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan ve CHP üyesi Oğuzhan Gürkaş’ın saldırısına uğramıştı.

Yaşanan olayda baba ve oğul Demirtaş yaralanmıştı. Yaşanan olay kamuoyuna “kız meselesi” olarak yansıtılmış, CHP yöneticileri de olayı kapatmak için yoğun çaba sarf etmişti. Aylar sonra CHP’li gençler yaşanan olayla ilgili özür diledi. Saldırı olayına karışan Mehdi Kaan Günan ve Oğuzhan Gürkaş; İbrahim Demirtaş ve oğlu Deha Demirtaş’tan özür diledi.

Günan ve Gürkaş yaptığı açıklamada, “İbrahim Demirtaş, Deha Demirtaş, Tahir Egemen Ayşen ile aramızda yaşanan talihsiz olay bir kız meselesi olarak yansımışsa da olayın aslı bu değildir. Seçim sürecinde yaşanan olayların neticesinde meydana gelen bir çekişmenin dışa yansıyışı olmuştur. Kendilerinden ve kamuoyundan özür dileriz” dedi. (kocaelikoz.com)

02 Oca 2020 - 23:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.