Kaç öğrenci taburcu oldu? Son durum

Adapazarı'nda özel okulda yedikleri yemekten zehirlendikleri gerekçesiyle hastaneye başvuran sayısı 148 olurken, bunlardan müşade altına alınan 26 öğrenciden 11'i taburcu edildi

sakaryayenihaber.com-

Adapazarı'nda dün gece saatlerinden bu yana özel okulda yaşanan gıda zehirlenmesi konusunun paniği sürüyor. Dün gece saatlerinde başlayan hastaneye başvurular bugün akşam saatlerine kadar sürdü.

Hastaneye "mide bulantısı ve kusma" şikayetiyle giden öğrenci sayısı bu akşam saatlerinde 148'e yükseldi.

26 MÜŞADEDEN 11'İ TABURCU

100'den fazlası SAÜEAH Çocuk Acil'e, diğerleri ise Yenikent ve çevredeki özel hastanelere giden öğrencilerden 26'sı yapılan tetkiker sonrası müşade altına alınmıştı.

Hastanelerde bir çok teste sokulan 26 öğrenciden 11'i akşam saatlerinde taburcu edildi. 15 öğrencinin ise tedavisi devam ederken, durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

NUMUNE İNCELENİYOR

Öte yandan, özel okulda çıkan öğle yemeğindeki tavuk ve makarna yemeklerinden alınan numunelerin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Labaratuvarı'nda inceleniyor. Bu inceleme sonunda çıkan sonuçlar, zehirlenmenin neden meydana geldiği sorusuna cevap olacak.

Sakarya Yenihaber

27 Kas 2019 - 17:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Muhammet Arda Küçükler - Yemekten değil. Okulumuzdan numune alınmıştır . Okulumuzdaki doktor veliler “ gıda zehirlenmesi değil” demiştir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 17:21
01

CEM KARAKAYA - Bir çok farklı okulun öğrencilerindede aynı şikayetler olmuş.Ayrıca o gün okula gitmemiş ve yemekhaneye inip yemek yememiş öğrencilerde var hastaneye gidenler arasında.Her şeyi çok bilen biz herzamanki gibi kurumları beklemeden olaya zehirlenme deyip ne hikmetse sadece 1 okulu linç etmeye kalkıştık.Yazık yargısız infaz ve iftira atmak bu kadar kolay olmamalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 17:21