KANSERDER BAŞKANI'NIN EŞİ DE KANSER OLDU: KADERE BAK

Kanser hastalarının Nihal Ablası, Kanser-Der Başkanı Nihal Akar’ın eşi Raşit Kemal Akar kansere yakalandı. Durumu ağırlaşan Akar SEAH Onkoloji Servisi’ne kaldırıldı

RABBİM İKRAM ETTİ

Yıllar önce Kanser-Der’i eşi Nihal Akar’la birlikte kuran Raşit Kemal Akar, Akar’ın kanser hastalarına ve yakınlarına verdiği destek ve mücadele sırasında hep yanında oldu. Akar, bu yılın ilk aylarında yapılan tetkiklerde karaciğer kanseri olduğunu öğrendi. O günlerde Facebook sayfasına “Kaderimi ben seçmedim, Rabbim ikram etti Elhamdulillah! Duam belli, Duyan belli, Gerisi Takdiri İlahi” diye yazdı.

HASTALIK BİZİ DE BULDU

Kanser olduğu anlaşıldığında tedavi için çok geç kalınmıştı. Ancak yine de direnip hayata tutunmaya çalıştı. 15 Temmuz sonrası Demokrasi Meydanı’nda hasta hasta demokrasi nöbetlerine katıldı. Durumu ağırlaştığında ise SEAH Korucuk Onkoloji Servisi’ne yatırıldı. Başından ayrılmayan eşi Kanser Der Başkanı Nihal Akar “ O hastalık sonunda bizi de buldu. Kaderden kaçılmazmış” diye duygularını ifade etti.

#

01 Eyl 2016 - 11:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.