KELEŞ PROJELERİNİ ANLATTI

Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer’i ağırlayan Genel Müdür Dr. Rüstem Keleş, “Şehrimize yeni değerler katmak ve birçok ilke daha imza atmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor, vizyon projeler hazırlamaya devam ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer’i SASKİ Genel Müdürlüğü’nde ağırladı. Görüşmede SASKİ tarafından yürütülen projeler konuşuldu. Koçer’in gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Dr. Rüstem Keleş, “Bölge Adliye Mahkemesi’nin şehrimize kazandırılması önemli bir değer kattı. Bizler de şehrimize yeni değerler katmak ve birçok ilke daha imza atmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor, vizyon projeler hazırlamaya devam ediyoruz” dedi.

FAYDALI ÇALIŞMALAR

Keleş, “Bu doğrultuda sadece musluklara Türkiye’nin en kaliteli içmesuyunu ulaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda su kaynaklarımıza sahip çıkıyor, suyun gücünden yararlanarak enerji üretiyor, atıksuları en iyi şekilde arıtarak çevremizi koruyor ve geleceğimizi de düşünerek alternatif su kaynakları oluşturuyoruz. Ziyaretleri dolayısıyla Koçer’e teşekkür ediyor, kendilerine ve onların nezdinde tüm hukuk çalışanlarına görevlerinde kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Koçer ise, “SASKİ’nin çalışmaları hakkında Genel Müdürümüzden bilgiler aldık. Sakarya için oldukça faydalı işlere imza atıyorlar. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

#

01 Şub 2019 - 11:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.