Korkunç ölüm! Ayakları koptu...

Adapazarı ilçesinde ekmek aldığı fırından evine dönerken tırın çarpması sonucu ayakları kopan ve ağır şekilde yaralanan 70 yaşındaki Nazmi Destecioğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Korkunç ölüm! Ayakları koptu...
Korkunç ölüm! Ayakları koptu...
Video için play'e tıklayın

Kaza, saat 11.00 sıralarında Hızırtepe Mahallesi Kışla Caddesi Mustafa Ayyıldız Sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, ekmek almak için fırına giden 70 yaşındaki Nazmi Destecioğlu, ekmeği aldıktan sonra ismi henüz öğrenilemeyen sürücü idaresindeki 54 ABC 252 plaklı tırı fark etmeyince altında kalarak yaralandı

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, feci kazada ayakları kopoan ve ağır yaralanan DestecioğlunuSakaryaEğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti.

Yaşlı adam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadı.Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Sakarya Yenihaber

#

30 Haz 2020 - 13:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.