Korona tedavisi görüyordu, ortadan kayboldu

Geyve'de yaşayan Soğandere ailesi 66 gündür aradıkları 21 yaşındaki kızları Hülya Soğandere'yi bulabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı

Korona tedavisi görüyordu, ortadan kayboldu
Korona tedavisi görüyordu, ortadan kayboldu
+2
Video için play'e tıklayın

Bavul fabrikasında çalışırken koronavirüs tedavisi görmek için hastaneye yattığını söyledikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki Hülya Soğandere'nin ailesi Müge Anlı'ya konuk oldu.

Geyveli kayıp genç kız 19 Haziran'da Manisa'da korona testi yaptırdığı, erkek arkadaşının da Manisa'da askerlik yaptığı belirtildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne,"SAÜEAH'ta tedavi edildi kızım, sonra özel bir araçla Manisa'ya geçtiğini ve burada tedavi olduğunu öğrendik" diye konuştu.

Öte yandan kayıp hızla ilgili bugün yeni detaylar ortaya çıktı. Hülya Soğandere'nin 19 Haziran'da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Tıp Fakültesi Hastanesi'nde korona testi yaptırdığı ve testin negatif çıktığı öğrenildi.

Programa, genç kızın erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Manisa'da askerlik görevini yapan Emirhan isimli kişi telefonla bağlandı.

Müge Anlı'nın sorularını yanıtlayan genç, kayıp kızın bir ay önce kendisini aradığını, ancak şu an nerede olduğunu bilmediğini söyledi. "3 ay içinde izne çıktın mı?" sorusunu yanıtlayan genç,"Hiç izine çıkmadım Çünkü burada pandemi nedeni de bütün giriş ve çıkışlar yasak." ifadelerini kullandı.

Kayıp kızın bulunması için Emniyet ekipleri çalışma yürütüyor.

08 Tem 2020 - 21:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.