KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ haberi

Akyazı’da jandarma ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek harekete geçti. Jandarma ekiplerinin Akyazı’nın Çıldırlar mahallesinde bir eve yaptıkları baskın sonucunda 7 kilogram kubar esrar ve bir adet de hassas terazi ele geçirdi. Aynı eve ait bahçede yaptığı denetimle de mısır tarlasında ekili olarak 423 kök kenevir ele geçirdi. Jandarma ekipleri ele geçirdikleri kubar esrar, hassas terazi ve kenevire el koydu ve ev sahibi hakkında soruşturma başlattı.

#

15 Eyl 2017 - 15:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.