Kurs kayıtları devam ediyor

Türk Hava Kurumu’nun yamaç paraşütü, yelken kanat, planör ve paraşüt kurs kayıtları devam ediyor. Eğitimler THK tarafından ücretsiz olarak verilecek

Türk Hava Kurumu’nun kurs kayıtları devam ediyor. THK Adapazarı Şube Başkan Yardımcısı Melek Dayanç, kurslarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Dayanç, “Türk Hava Kurumu ilke ve amaçlarına bağlı kalarak, kurulduğu günden bu güne kadar Türk gençliğini havacılığın her alanında yetiştirmeye devam etmektedir. 2014 yılı içinde Antalya, Erzincan ve Eskişehir’de açılan ücretsiz havacılık kurslarına Adapazarı Şubesi tarafından oluşturulan Sakarya Genç Kanatlar Topluluğu’na üye gençlerimizi gönderiyoruz” dedi.

ÜCRETSİZ

“Genç kanatlarımızın planör, yamaç paraşütü, yelken kanat ve paraşüt kursuna ücretsiz olarak Haziran-Eylül ayları arasında katılımı sağlanmaktadır” diyen Dayanç, “Bu kursların süreleri branşlarına göre 7 ile 30 gün arası değişmektedir. Ayrıca Sakarya ilinde görev yapan öğretmenlerimizden bir kısmını haftalık model uçak eğitim kurslarına ücretsiz gönderiyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız okullarında öğrencilerine ücretsiz olarak bu kursları vermeye devam edeceklerdir. Türk Hava Kurumu halkından aldığı desteği her zaman halkıyla paylaşmaya devam edecektir” diyerek başvuruların THK şubesine bizzat yapılacağını söyledi.

#

26 Tem 2014 - 09:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.