Kurtuluşun yıldönümünde bu videoyu hazırladılar

Adapazarı Belediyesi, 21 Haziran Adapazarı'nın Kurtuluşu'nun 99. Yılına özel bir video hazırladı. Geçmişten günümüze fotoğrafların yer aldığı video, senaryosu ve metinleri ile oldukça beğeni kazandı. Videoda, Sakarya'da Kore Gazisi olan Selim Demir de rol aldı.

Kurtuluşun yıldönümünde bu videoyu hazırladılar
Kurtuluşun yıldönümünde bu videoyu hazırladılar
Video için play'e tıklayın

Adapazarı Belediyesi, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yılına özel, Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Belediyenin kurumsal sosyal medya hesaplarından duygusal bir film yayınladı. Yayınlanan filmde, kuşaklar boyu devam eden bağımsızlık ve özgürlük aşkı vurgulandı. Filmde Kore Gazisi Selim Demir de küçük ve anlamlı bir rol üstlendi.

Adapazarı'nı Çok Seviyoruz

Videoda konuşan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, "Bağımsızlık meşalesini yeniden yakan kahramanlarımızdan aldığımız ilhamla, şehrimizi aydınlık yarınlara hep birlikte ulaştıracağız. Çünkü Adapazarı'nı çok seviyoruz. 21 Haziran Kurtuluş Günümüz kutlu olsun." dedi.

Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya da Adapazarı'nın kurtuluşunun 99. yılını kutladı.

21 Haz 2020 - 02:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan Özcan - Adapazarını çok seviyoruz Bizlere bu günleri yaşatan atalarımıza Rahmetiyle muamele eylesin inşeAllah gurbetten ana vatana kucak dolusu selamlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 02:51