Lise önünde bıçaklı kavga: 2 yaralı

Ortaokulda yaşanan bıçaklama olayından sadece saatler sonra bu kez Erenler'de bir lisede kavga çıktı. 2 lisede eğitim gören 5 öğrenci birbirine girdi, 2 öğrenci bıçakla yaralandı

sakaryayenihaber.com-

Ortaokulda yaşanan bıçaklama olayından sadece saatler sonra bu kez bir lisede bıçaklama olayı yaşandı.. Olay,Erenler İlçesinde bulunan Ali Dilmen Anadolu Lisesi’nde akşam saatlerinde y aşandı. Lise öğrencisiE.B. ve Y.E. okulda başka sınıf öğrencisi olan Ö.F.K. ile tartıştı. Erken saatte yaşanan tartışma çevredekilerin müdahalesiyle büyümeden sonlandırken, öğrencilerokul çıkışı yeniden karşı karşıya geldi. Ali Dilmen Anadolu Lisesi’nin yan tarafında bulunan Vali Cahit Kıraç Anadolu Lisesi önünde karşılaşan E.B., Y.E. ve Ö.F.K. tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olaya çevreden gelen bazı öğrenciler de dahil oldu. Boğuşma esnasında darp edilenE.B.elinden bıçakla yaralanırken, M.Y.E. ise yüzünden yaralandı. Yaralılar ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştıram Hastanesi'ne kaldırılırken saldırganlar kaçtı. Polis kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Sakarya Yenihaber

09 Ara 2019 - 17:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Berke - Eskiden her gün olay olurdu, şimdi sabah akşam oluyor. Ülkenin geldiği hâle bakın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Aralık 17:25