Arabacıalanı Mahallesi Eski Kazımpaşa Caddesi Susam Sokak No:13 Serdivan adresinde faaliyet gösteren Lâl Sanat Atölyesi yeni kurslarıyla adından söz ettiriyor. Atölye sahibi Özlem Fazlıoğlu, Sakarya'da şuan tek Slime yapan atölyenin kendileri olduğunu belirterek, “Çanta Tasarım Atölyesi, Ebru Atölyesi , Seramik Tabak Boyama, Sihirli İksir, Çizgi Renk Atölyesi, Helen Eskitmeli Boyama, Resim Kursu, Yetişkin ve Çocuk Mandala, Süslemeli Milkshake Atölyesi ,Punch Needle Atölyesi, Hayalimdeki Şato Atölyesi, Uzay Atölyesi, Roket Atölyesi, Taş Boyama Atölyeleri ile çocuk ve yetişkinlere hizmet vermeyi sürdürüyoruz.
EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRİYORLAR
Bizler atölye olarak her kesimi mutlu etmek ve eğlenceli vakit geçirmeleri için kurslara yenilik katmaya devam ediyoruz.25 Temmuz Kırkpınar Sanat Festivali'nde açacağımız standımıza bütün sanat severleri davet ediyoruz. Bizim için önemli olan atölyemize gelen tüm sanatseverlerin mutlu ve memnun ayrılmalarıdır. Eğlenmek ve öğrenmek isteyen bütün sanatseverleri Lâl Sanat Atölyemize bekliyoruz dedi.
LÂL SANAT'TAN YENİ ATÖLYELER
Serdivan Arabacıalanı Mahallesi’nde hizmet veren Lâl Sanat Atölyesi yenilikleri sürdürüyor. Atölye Sahibi Özlem Fazlıoğlu, “Bizler atölye olarak her kesimi mutlu etmek ve eğlenceli vakit geçirmeleri için kurslara yenilik katmaya devam ediyoruz” dedi

YORUM EKLE
1
SAÜ ÇOKSESLİ KOROSU AVUSTURYA'DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ
2
OTOPARK SORUNU GİDEREK BÜYÜYOR
3
SÖĞÜTLÜ FESTİVALİ HAZIRLIKLARINDA SONA ERDİ
4
BU SEVDADAN VAZGEÇİN!
5
YUNUS ÇİLOĞLU'NUN SAKARYA MEM'E TAŞINMASINA KARŞI...
6
LGS ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
7
SUBÜ'DE GÖRKEMLİMEZUNİYET
8
'ADAPAZARI ESNAFI DOĞRUYU BİLİR'
9
AKILLI BASTONLAR SAHİPLERİNİ BULDU
10
2. OSB KAVŞAĞINDA KAZA
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:30

GÜNEŞ
08:01

ÖĞLE
12:54

İKİNDİ
15:17

AKŞAM
17:38

YATSI
19:03
SIRADAKİ HABER