Mahallenin huzuru kaçtı: Birileri sesimizi duysun!

Esenptepe Akgün Sokak’ta bir apartmanın çatısına kurulan baz istasyonu mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Mahalleli, baz istasyonunun huzurlarını bozduğunu belirterek kaldırılmasını istediEsenpete Akgün Mhaallesi’nde bir apartmanın çatısına baz istasyonu kuruldu. İstasyonun çevresi kapatılarak kamufle edilmeye çalışılsa da vatandaşlar kurulan istasyondan tedirginlik yaşadı. Vatandaşlar baz istasyonlarının inşan sağlığına zarar verdiğini belirterek mahalle içine bu tür bir istasyon kurulmasının yanlış olduğunu belirttiler. Vatandaşlar “Baz istasyon nedeniyle huzurumuz kaçtı. Ne yapacağımızı bilemedik. Birileri bize yardım etsin ve bunu buradan kaldırsın” dedi.

Sakarya Yenihaber

14 Şub 2020 - 12:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Sakarya Yenihaber Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Sakarya Yenihaber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Sakarya Yenihaber Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Sakarya Yenihaber Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

timuçin yıldız - telefon çekmez şikayet ederler baz istasyonu kurar şikayet ederler tuhaf bir milletiz. baz istasyonları TÜRKİYE'DE dünya standarlarının altındadır. bide baz istasyonlarına şikayet edeceklerine evlerinde bulunan elektronik cihazların ne kadar tehlikeli radyasyon yaydıklarını araştırsınlar. bilmeden araştırmadan şikayet neden ederler anlamış değilim.

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 14 Şubat 12:34